Casa Colònies Can Freu

Vilobí d'Onyar
Selva

2
Has estat en aquesta casa? Comenta la teva experiència

Colònies d'estiu

Vam realitzar una estada de deu dies, un grup d’uns 40 joves amb cinc monis. Les instal·lacions molt bé pel grup que érem, potser per compartir diferents grups no hi ha prou espais interiors. No hi ha sala de monitores, però l’habitació queda separada de les dels infants i hi ha una zona del menjador que es pot habilitar per fer-ne ús com a sala. Els exteriors molt amplis, molta natura amb excursions, bosc… Vam agafar pensió completa i correctíssim, menú per a vegetarians, tot molt bo i bones quantitats. El tracte amb l’home de la casa molt bé, ens… Llegeix més »

Nom
Andrea Sanchez
Centre/Entitat
Centre d'Esplai La Geltrú
Tipus d'estada
Estiu
Juliol 2020

És una casa genial, les instal·lacions estan molt bé, hi ha una habitació separada pels monitors/es, en principi no teníem una sala de monis i ens van acabar oferint un bungalou. Hi ha una carpa oberta al jardí on fèiem gran part de les activitats.

El menjar estava molt bo i amb grans quantitats, si faltava qualsevol cosa, ens oferien més menjar perquè els joves i monitors/es no passéssim gana. El contacte amb els treballadors de la casa és de 10. Recomanable la casa per anar amb joves.

Nom
Paula Robles
Centre/Entitat
Esplai Els Xulius