Casa de colònies L’Ocell

Corçà
Baix Empordà

4
Has estat en aquesta casa? Comenta la teva experiència

Una casa per a repetir

Estiu 2021 Les habitacions les han adaptat a temps COVID-19 i ja tenen portes i estan tancades per dalt. Totes les habitacions tenen finestra que dóna a l’exterior i tenen prou lloc per a posar les motxilles. Algunes habitacions tenen aire condicionat, les que donen de ‘cara al sol’ durant el matí. Tot i això, nosaltres no l’hem usat cap dia, i hem estat a l’agost. La temperatura ha estat molt bona aquests dies. La cuina espectacular de gran i d’equipament. Hi ha wifi a la zona del menjador. A sobre del menjador/cuina i ha una sala polivalent molt gran,… Llegeix més »

Nom
J F MORENO
Centre/Entitat
AGRUPACIÓ MONTSIANELL d'AMPOSTA
Tipus d'estada
Estiu
Rutes al voltant

Hi ha diverses rutes al voltant. 
És una casa on hi ha dret a cuina. La cuina es força gran amb tots els utensilis necessaris per cuinar. 
Les habitacions estan separades per cortines i se sent tot el que es diu. 
Hi ha una caseta amb un parell d’habitacions (recomanable per monitors) 
Exteriors molt verds amb animals per poder “interactuar”.
Nosaltres vam anar d’excursió a Monells (poble de ocho apellidos catalanes) i als infants els i va agradar molt. A més està prop i pots anar amb infants tant petits com grans. 

Nom
Carla Comas
Centre/Entitat
G. E. L'Erol
Tipus d'estada
Estiu
Juliol de 2017

Tant la casa com el tracte amb la gent d’allà son de 10, per això hi tornaríem cada any. De totes maneres, els exteriors son una mica limitats, no hi ha bosc, però hi ha una petita granja.
Vam ser-hi 9 dies al juliol de 2017.

Nom
Claudia Álvarez
Centre/Entitat
Esplai Món Jove
Espais interiors i exteriors

Hi vam anar l’estiu 2018. Realment els espais estan molt bé, hi ha una pista coberta i un altre espai amb una carpa. Ideal pels moments de més sol. Un espai molt gran de gespa, i d’altres petits espais. Al centre hi ha una font molt útil com a punt d’aigua durant les activitats. I hi ha uns lavabos allunyats de les habitacions (per si voleu tenir les portes d’habitacions tancades durant el temps lliure). Al migdia hi ha poca ombra per fer activitat conjunta, però està bé per estar en petits grups. Les persones de la casa van ser… Llegeix més »

Nom
Laura Toledo
Centre/Entitat
Centre d'Esplai Xiroia